Het culinaire team van het restaurant Sint Michiels combineert talent en creativiteit . Zo volgt de menukaart de seizoenen en worden de gerechten steeds met passie bereid.
Bitterballen “Bourgondisch” met Tierentijn mosterd Kroketjes van hertenkalf, met truffelmayo Manchego en Chorizo Ibérico, plankje met grissini en tapenade Duroc Batallé “Gran Riserva” topham uit Granada 20 maanden gerijpt
Lunchmenu Enkel 'smiddagsop dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag Bongo bons kunnen niet voor het lunchmenu gebruikt worden.
€ 37,5 : voorgerecht -hoofdgerecht € 42,5 : voorgerecht - hoofdgerecht - dessert Onze chef stelt U dagelijks een menu voor !
Markt menu vier gangen à € 64 p.p.
Gelieve deze te nemen voor het hele gezelschap Verkrijgbaar di - zon ( lunch en diner)
Paté van ree, gekonfijte vijgen met porto, chips van zuurdesembrood *** Risotto met butternut, oude brokkelkaas, daslook en waterkers *** Lotte , structuren van bloemkool, kruiden olie en garam masala OF Wilde fazant filet, gebakken witloof, knolselder, fine champagne saus *** Brownie, soepje van witte chocolade, passievrucht sorbet, crispy popcorn OF Creme Brulée OF Bordje met gerijpte hoevekazen, vijgenchutney en rozijnentoast (+ € 6 suppl.) ***
Ons à la Carte menu
Voorgerechten
Carpaccio Van hertenkalf, licht gerookt, tapenade van champignons, frisse scheuten Tartaar van Holstein rund, gepekelde groentjes, truffel crème en mosterdzaad Huisgemaakte garnaalkroketten, citroen, gefruite peterselie, 1 / 2 stuks Paté van ree, gekonfijte vijgen met porto, chips van zuurdesembrood Zeeuwse creuses nr. 3 " De Oesterij " Yerseke 6 stuks Risotto met butternut, oude brokkelkaas, daslook, waterkers en gebakken coquille "V" Aubergine crumble, tomaat, crème van burrata, basilicum olie "V" Risotto met butternut, oude brokkelkaas, daslook en waterkers
€ 22 € 22 € 19 / 27 € 19 € 24 € 24 € 19 € 19
Hoofdgerechten
Huisbereide Vol au Vent van Mechelse koekoek
€ 28
Huisbereide vol au vent “deluxe” van Mechelse koekoek met gebakken kalfszwezerik Steak tartaar Black Angus Gebakken kalfszwezerik, gebakken boschampignons, krokante aardappel, jus de cèpes Wilde fazant filet, gebakken witloof, knolselder, fine champagne saus Hazenrugfilet, jonge wortel, veenbessen en grand veneur saus Ierse filet pur 220gr. met pepersaus of béarnaise, seizoensla, frietjes Lotte, structuren van bloemkool, kruiden olie en garam masala Gebakken coquilles, ravioli van boschampignons en truffel, espuma van pompoen "V" Ravioli van boschampignons en truffel, pompoen espuma en geroosterde groenten "V" Risotto met butternut, oude brokkelkaas, daslook en waterkers
Crumble van Jonagold, bolletje vanille ijs en crème anglaise Dame Blanche, vanille-ijs, saus Valrhona pur Caraïbe 66 % Coupe Colonel, met Absolut Vodka en citroensorbet
€ 15 € 14 € 15
Brownie, soepje van witte chocolade, passievrucht sorbet en crispy popcorn Moelleux van Valrhona chocolade, dulce de leche - vanille ijs
€ 15 € 17
Bordje met gerijpte hoevekazen, homemade chutney, rozijnentoast
€ 18
Kinderkaart (tot 12 jaar)
Tomatensoep met balletjes Kaaskroketje
€ 6 € 8
Vol-au-vent met frietjes of puree
€ 14
Homemade chicken nuggets met frietjes of puree
€ 14
Homemade fish fingers met frietjes of puree
€ 14
Kinderijsje met leuke verrassing
€ 6
Kindermenu tot 12 jaar à € 24
Tomatensoep met balletjes OF Kaaskroketje *** Chicken nuggets of vol au vent of fish fingers met frietjes en slaatje *** Kinderijsje met leuke verrassing