Het culinaire team van het restaurant Sint Michiels combineert talent en creativiteit . Zo volgt de menukaart de seizoenen en worden de gerechten steeds met passie bereid.
Bitterballen “Bourgondisch” met Tierentijn mosterd Gyoza veggie, gember, oestersaus en lente ui "Enigma" by Luc de Laet, licht gerookte picanha van rund met Pimenton, focaccia toast
€ 12 € 14 € 18
Manchego en Chorizo Ibérico, plankje met grissini en tapenade
€ 14
Duroc Batallé “Gran Riserva” topham uit Granada 20 maanden gerijpt
€ 18
Lunchmenu Enkel 'smiddagsop maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
€ 37,5 : voorgerecht -hoofdgerecht € 42,5 : voorgerecht - hoofdgerecht - dessert Onze chef stelt U dagelijks een menu voor !
Markt menu vier gangen à € 64 p.p.
Gelieve deze te nemen voor het hele gezelschap Verkrijgbaar ma - zon ( lunch en diner)
Carpaccio Black Angus, vinaigrette van zomertruffel, frisse scheuten, pecorino *** Grijze Noordzeegarnalen, San Marzano tomaat, dragon crème en parmezaan crumble *** Zeebaars filet , salsa van gekonfijte tomaat en kappertjes, groenten spaghetti en aardappeltaartje OF Bavette van Carima rund, gegrilde courgette, crème van aubergines, choronsaus en Dauphin aardappel *** Riz Condé, Belgische aardbeien, kokos crumble en gel van braambes OF Dame Blanche, vanille ijs, saus van Valrhona pur Caraïbe 66 % OF Bordje met gerijpte hoevekazen, vijgenchutney en rozijnentoast (+ € 6 suppl.) ***
Ons à la Carte menu
Voorgerechten
Carpaccio Black Angus, Vinaigrette van zomertruffel, frisse scheuten, pecorino Enigma by "Luc de Laet", tapenade van tomaten, focaccia toast Huisgemaakte garnaalkroketten, citroen, gefruite peterselie, 1 / 2 stuks Tomaat garnaal, met grijze Noordzeegarnalen, 1 / 2 stuks Zeeuwse creuses nr. 3 " De Oesterij " Yerseke 6 stuks Tataki van tonijn, gember vinaigrette, avocado, soja en wasabi crunch "V" Tataki van tonijn 'No tuna', gember vinaigrette, avocado, soja en wasabi crunch "V" Burrata, San Marzanotomaat, dragon crème en Parmezaan crumble
€ 22 € 20 € 18 / 26 € 26 / 36 € 24 € 24 € 19 € 19
Hoofdgerechten
Huisbereide Vol au Vent van Mechelse koekoek
€ 28
Huisbereide vol au vent “deluxe” van Mechelse koekoek met gebakken kalfszwezerik Steak tartaar Black Angus Bavette van Carima rund, gegrilde courgette, crème van aubergine, choronsaus Rib Eye 'Dry Aged' Holstein rund 350 gr., met pepersaus of béarnaise, seizoensla, frietjes Ierse filet pur 230gr. met pepersaus of béarnaise, seizoensla, frietjes "V" Kort gebakken tonijn, frisse Niçoise salade, tuinkruiden, gebakken krieltjes Caesar salade, met gegrilde zwartpootkip, romeinse sla, parmezaan schilfers en dressing Zeebaarsfilet, salsa van gekonfijte tomaat en kappertjes, groenten spaghetti, aardappeltaartje Kort gebakken tonijn, frisse salade Nicoise en tuinkruiden Tomaat garnaal, met Noordzeegarnalen, 1 / 2 stuks
Crumble van rode vruchten, bolletje vanille ijs en coulis van frambozen Coupe Brésilienne, vanille ijs, huisbereide karamel en krokante nootjes Dame Blanche, vanille-ijs, saus Valrhona pur Caraïbe 66 % Coupe Colonel, met Absolut Vodka en citroensorbet
€ 14 € 14 € 14 € 14
Coupe Belgische aardbeien, vanille ijs en coulis Riz Condé, Belgische aardbeien, kokos crumble en gel van braambes
€ 18 € 16
Bordje met gerijpte hoevekazen, homemade chutney, rozijnentoast
€ 18
Kinderkaart (tot 12 jaar)
Tomatensoep met balletjes Kaaskroketje
€ 6 € 8
Vol-au-vent met frietjes of puree
€ 14
Homemade chicken nuggets met frietjes of puree
€ 14
Homemade fish fingers met frietjes of puree
€ 14
Kinderijsje met leuke verrassing
€ 6
Kindermenu tot 12 jaar à € 24
Tomatensoep met balletjes OF Kaaskroketje *** Chicken nuggets of vol au vent of fish fingers met frietjes en slaatje *** Kinderijsje met leuke verrassing