Het culinaire team van het restaurant Sint Michiels combineert talent en creativiteit . Zo volgt de menukaart de seizoenen en worden de gerechten steeds met passie bereid.
Zeeuwse creuses nr. 3 " De Oesterij " uit Yerseke Rilette van eend, met toast
€ 4 / stuk € 12
Bitterballen “Bourgondisch” met Tierentijn mosterd
€ 10
Gravad Lax , met mierikswortel mayo en mosterdzaad
€ 16
Manchego en Chorizo Ibérico, plankje met grissini en tapenade Nobashi garnaal met Oosterse vinaigrette
€ 14 € 14
Duroc Batallé “Gran Riserva” topham uit Granada 20 maanden gerijpt
€ 18
Lunchmenu Enkel 'smiddagsmaandag tot vrijdag
€ 32 : voorgerecht -hoofdgerecht - koffie Menu vanaf donderdag 12 oktober : Toast met bos champignons *** Gekonfijte eendenbout met wintergroenten en pommes neuf ***** Koffie / thee
Markt menu vier gangen à € 59 p.p.
Gelieve deze te nemen voor het hele gezelschap Verkrijgbaar ma - zon ( lunch en diner)
Paté van ree, met veenbessen, desemtoast, eendenmousse en mosterdsla. *** Velouté van aardpeer, met grijze garnalen en groentechips *** Lotte filet, met handgerolde couscous, pompoen, raapjes, chorizo olie en jus van Ras El Hanout Of Fazant filet met salie, akkerzwam, butternut, veenbessen, pommes Dauphine en fine champagne saus. *** Pistache Fantasy Of Kaasbordje van onze kaasmeester “Schockaert” (+ € 3) ***
Ons à la Carte menu Gelieve vanaf 6 personen de keuze te beperken tot 3 gerechten aub
Voorgerechten
"V" Auberginecrumble , met burrata crème en gekonfijte tomaat "V" Toast van boschampignons ,met lookroomsaus "V" Carpaccio van rode biet, met feta, kerstomaatjes en sinaasappel Carpaccio Black Angus met parmezaan en rucola Hertencarpaccio, met knolselder, gekonfijte tomaat, veldsla en balsamico Paté van ree, veenbessen, desemtoast, eendenmousse en mosterdsla Velouté van aardpeer, met grijze garnalen en groentenchips
€ 16 € 14 € 16 € 21 € 22 € 18 € 16
Huisgemaakte garnaalkroketten met citroen en gefruite peterselie - 1 / 2 stuks Zeeuwse creuses nr. 3 "De Oesterij" uit Yerseke ( 6 stuks )
€ 14 - € 21 € 24
Hoofdgerechten
Huisbereide vol au vent klassiek van Mechelse koekoek
€ 26
Huisbereide vol au vent “deluxe” van Mechelse koekoek met gebakken kalfszwezerik Steak tartaar Black Angus Hazerugfilet, met spruiten, grondwitloof, boschampignons en amandelkroketten Fazant filet , met salie, akkerzwam, butternut, pommes dauphine en fine champagne Hert filet met Chantenay, raapjes, pastinaakpuree en rdoe wijn saus Gekonfijte eendenbout, met wintergroenten en amandelkroketten
Optie : Truffel 5 gr. / 10 gr. : € 12,5 / 25
€ 36 € 26 € 38 € 33 € 36 € 29
Octopus met lookboter, tuinkruiden en puree lotte filet, met handgerolde couscous, pompoen, raapjes, chorizo olie en jus van Ras el Hanout "V" Tagliatelle met boschampignons, lookroomsaus en Parmigiano kaas
€ 31 € 29
€ 22
Nagerechten
Créme brûlée huisbereid
€ 12
Dame Blanche, vers vanille-ijs, chocoladecrumble en warme chocoladesaus Coupe Colonel, met Absolut Vodka en citroensorbet
€ 12 € 13
Pistache Fantasy Warme appel crumble taart, met vanille ijs Poire Belle Hélène Café Glacé
€ 12 € 13 € 12 € 12
Moelleux met Valrhona, Dulce de leche, vanille ijs
€ 14
Kaasbordje van onze Kaasmeester “Schockaert”, homemade chutney, rozijnentoast
€ 16
Versgebakken Pannenkoeken (verkrijgbaar tussen 14u30 en 17u)
Enkel van april tot oktober
Kinderkaart (tot 12 jaar)
Tomatensoep met balletjes Kaaskroketje Kindersteack met frietjes en appelmoes
€ 6 € 8 € 12
Vol-au-vent met frietjes of puree
€ 12
Homemade chicken nuggets met frietjes of puree
€ 12
Homemade fish fingers met frietjes of puree
€ 12
Kinderijsje met leuke verrassing
€ 6
Kindermenu tot 12 jaar à € 21
Tomatensoep met balletjes OF Kaaskroketje *** Chicken nuggets, vol au vent, kindersteak of fish fingers met frietjes en slaatje *** Kinderijsje met leuke verrassing