SEMINARIES EN VERGADERINGEN

Kasteel Sint-Michiels is de perfecte locatie voor zakenmeetings op hoog niveau.

Alle moderne faciliteiten zorgen ervoor dat u in alle comfort en sereniteit snel tot de juiste beslissingen kunt komen. Wij bieden nog veel meer troeven voor geslaagde seminars, meetings, symposia of personeelsfeesten. De vlotte bereikbaarheid, de perfecte voorbereiding en de persoonlijke aandacht van ons professionele team zijn factoren die ervoor zorgen dat het u en uw genodigden aan niets ontbreekt.

Grote flexibiliteit en keuze aan formules
Wij bieden een ruime keuze aan formules zodat u op korte termijn terecht kunt in deze unieke locatie. Bovendien zijn de mogelijkheden legio voor een meeting op maat. Moet er een (warme) maaltijd voorzien worden? Verkiest u een vegetarisch menu? Of wilt u een persoonlijke invulling geven aan uw seminar? Niets is teveel gevraagd: wij werken graag samen met u de beste oplossing uit.

Neem contact op
VERGADEREN EN FEESTEN

Onze zalen zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. De multifunctionele ruimtes kunnen zowel apart als in combinatie met elkaar gebruikt worden.

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Een bedrijfsevenement zal helemaal geslaagd zijn in het monumentale, gemoderniseerde Kasteel Sint-Michiels.

Speciale bedrijfsbijeenkomsten in een stimulerende en prachtige omgeving. De meerwaarde van deze locatie vindt u in dit volledig opnieuw ingerichte kasteel met verschillende moderne vergaderzalen. De zalen beschikken allemaal over daglicht. De organisatie van uw bedrijfsevenement wordt tot in het kleinste detail voor u geregeld met alle nodige faciliteiten. Het unieke en speciale karakter dat u alleen bij Kasteel Sint-Michiels aantreft, is een profijt voor alle productvoorstellingen, lezingen, bord meetings, congressen, teambuildings, seminars en bedrijfsfeesten.

Neem contact op

PRODUCTVOORSTELLINGEN

Een stijlvolle en inspirerende omgeving voor uw productvoorstellingen.

Dit modern gerenoveerde, historische kasteel is perfect gelegen in Mechelen, vlakbij Brussel en de snelweg E19. Het kasteel is buitengewoon goed bereikbaar vanuit alle windrichtingen voor iedere soort productvoorstelling. Een absolute succesformule bij de introductie van een nieuwe lijn, luxe producten of het houden van een vakbeurs. Een prachtige en indrukwekkende omgeving om uw aankomende klanten op hun gemak te stellen en te overtuigen. De verschillende zalen met daglicht, het prachtige domein, de gratis parkeerplaats en de uitstekende keuken zijn de uitzonderlijke pluspunten van deze gegarandeerd bijzondere locatie voor iedere productvoorstelling.

Neem contact op

LEZINGEN

Een lezing in Kasteel Sint-Michiels zal veel bezoekers aantrekken.

De gemoderniseerde zalen, met daglicht en een hedendaags decor, bepalen een groot gedeelte van de sfeer. De authentieke elementen van het kasteel geven een extra dimensie van stijl en rust. Er is geen afleiding van buitenaf en sereniteit bepaalt de aandacht van de toehoorders. Door de goede bereikbaarheid bij Mechelen, vlakbij Brussel en bij de snelweg E19, vormen wij een ideaal ontmoetingspunt voor een lezing of een workshop. U kunt gratis parkeren op de ruime parkeerplaats. U kunt hier in een aangename omgeving de kennis overbrengen aan uw bezoekers.

Een wandeling op het domein behoort tevens tot de mogelijkheden om het hoofd even leeg te maken of om op de juiste manier in beraad te gaan. Er staan verschillende zalen en verscheidene opstellingen tot uw beschikking. Wij reiken de juiste ondersteuning aan voor elke spreker.

Neem contact op

VORMINGSDAGEN

Als u een vormingsdag wilt geven in een aangename en mooie omgeving dan is het gemoderniseerde, historische kasteel Sint-Michiels de volmaakte plaats.

De zalen met daglicht en stijlvol, modern design zijn een extra toegevoegde waarde voor de aanwezigen. De perfect uitgeruste zalen zijn een grote meerwaarde voor iedere vormingsdag. De gastronomische keuken die geserveerd wordt in de indrukwekkende orangerie maakt het geheel compleet. De ideale bereikbaarheid (regio Mechelen/Brussel – snelweg E19) maakt een vormingsdag bij Kasteel Sint-Michiels direct geslaagd. Een gegarandeerde kwaliteit voor het beste resultaat.

Neem contact op

BEDRIJFSFEESTEN

KLEINE MEETINGS

Bedrijfsfeesten bij Kasteel Sint-Michiels zijn al bij voorbaat geslaagd. Dit gemoderniseerde, historische kasteel met adembenemende zalen is de plaats bij uitstek voor een bedrijfsfeest of een bedrijfsuitstap. Een extra troef is de gemakkelijke bereikbaarheid, dichtbij Brussel bij de snelweg E19.
Uw genodigden zullen dat zeker weten te appreciëren temeer er ook nog eens gratis geparkeerd kan worden op de ruime parkeerplaats. De culinaire ondersteuning is voortreffelijk. Wij verzorgen ook op uw verzoek een disjockey, catering en/of muziekband.

Neem contact op

Laat ons de details weten voor uw feest of vergadering en laat het plannen aan ons over.

Bedankt! We hebben uw bericht goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw bericht.