BUSINESS MEETINGS, GATHERINGS & FEESTEN

Onze prachtig ingerichte zalen zijn van alle moderne technologie voorzien. Voor een stijlvolle én succesvolle vergadering, seminarie of bedrijfsevent.

SEMINARIE, VERGADERING OF CONGRES

Een rustgevende locatie voor business meetings.

Vergaderen weg van de werkplek geeft je de mogelijkheid om de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Kasteel Sint-Michiels biedt je een rustgevend en exclusief kader om gesprekken in alle sereniteit te kunnen voeren. Een gevoelig thema aankaarten, een nieuwe strategie uittekenen of een creatieve pitch uitwerken? De zalen van Kasteel Sint-Michiels zijn van alle moderne technologie voorzien.

Jouw vergadering, seminarie of congres verdient een aanpak op maat. Je kan rekenen op een ruime keuze aan formules en volledige service. De vergaderzaal wordt opgesteld volgens jouw wensen en dankzij onze uitstekende catering komen jij en je gasten niets te kort. Even ontspannen en de batterijen opladen kan in de prachtige orangerie of kasteeltuin.

Neem contact op

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Jouw bedrijfsevent op een historische locatie in het centrum van Elzestraat.

Het exclusieve kader van het Kasteel Sint-Michiels in het rustige en pittoreske Elzestraat (Sint-Katelelijne-Waver) is een uitgelezen plek voor de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen. Onze zalen voldoen esthetisch én technisch aan al je wensen en bieden een waaier aan mogelijkheden. Een product launch, een seminarie, vergadering of congres, lezingen, vormingsdagen of een personeelsfeest —Kasteel Sint Michiels garandeert een stijlvolle omkadering en service voor elk bedrijfsevent.

Neem contact op

PRODUCT LAUNCH

Geef jouw product de aandacht die het verdient.

Bij een productvoorstelling staat jouw bedrijf in de spotlights. En zo hoort het ook. Kasteel Sint-Michiels biedt je een exclusief en stijlvol kader waarbij niet alleen onze zalen, maar ook de prachtige kasteeltuin en schitterende orangerie ter beschikking staan.

We doen er alles aan om jouw event spraakmakend te maken. Want daar draait het tenslotte om: ervoor zorgen dat je productvoorstelling en je boodschap blijft hangen. Jouw gasten staan voor ons centraal. Wij zorgen voor een service op maat en de volledige organisatie, zodat jij zorgeloos kan genieten en netwerken.

Neem contact op

LEZINGEN & VORMINGSDAGEN

Een lezing in Kasteel Sint-Michiels zal veel bezoekers aantrekken.

De gemoderniseerde zalen, met daglicht en een hedendaags decor, bepalen een groot gedeelte van de sfeer. De authentieke elementen van het kasteel geven een extra dimensie van stijl en rust. Er is geen afleiding van buitenaf en sereniteit bepaalt de aandacht van de toehoorders. Door de goede bereikbaarheid bij Mechelen, vlakbij Brussel en bij de snelweg E19, vormen wij een ideaal ontmoetingspunt voor een lezing of een workshop. U kunt gratis parkeren op de ruime parkeerplaats. U kunt hier in een aangename omgeving de kennis overbrengen aan uw bezoekers.

Een wandeling op het domein behoort tevens tot de mogelijkheden om het hoofd even leeg te maken of om op de juiste manier in beraad te gaan. Er staan verschillende zalen en verscheidene opstellingen tot uw beschikking. Wij reiken de juiste ondersteuning aan voor elke spreker.

Neem contact op

BEDRIJFSFEESTEN

Groots, stijlvol en tot in de puntjes verzorgd.

Een bedrijfs- of personeelsfeest in stijl? Dat kan in Kasteel Sint-Michiels. De toonaangevende locatie, vlekkeloze organisatie en persoonlijke service maken van je feest een schot in de roos. Kasteel Sint-Michiels gaat voor stijl en kwaliteit met een historische toets. Je gasten worden verwend van aankomst tot vertrek met een feest dat tot in de kleinste details wordt verzorgd.

Het team van Kasteel Sint-Michiels organiseert alles op maat van jouw wensen en budget. Dat doen we met passie, zodat jij op een gepaste manier jouw medewerkers kan bedanken of de banden met je leveranciers, partners of klanten kan aanhalen. Bij ons is je bedrijfsfeest in goede handen, jij hoeft alleen maar te genieten.

Neem contact op

Vertel ons je wensen voor je feest of event
en laat het plannen aan ons over.

Bedankt! We hebben uw bericht goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw bericht.