FEESTEN IN SINT-MICHIELS

Een uniek moment verdient een unieke locatie. Kasteel Sint-Michiels heeft precies wat je zoekt om van elk feest een succes te maken.

RECEPTIE

Als u een bijzondere receptieplaats zoekt voor een stijlvolle en aangename receptie dan is Kasteel Sint-Michiels daar beslist het volmaakte toneel voor.

Het kasteel is uitermate geschikt voor iedere receptie en voor alle soorten aangelegenheden. De stijlvolle ruimten, de gastronomische hapjes en de grote verscheidenheid aan drankjes, zorgen ervoor dat het uw genodigden aan niets ontbreekt. De hartelijke bediening maakt alles compleet. U kunt dus optimaal genieten terwijl het team van Kasteel Sint-Michiels uw gasten op en top verwent. Door de makkelijke bereikbaarheid vlakbij Brussel en Mechelen, langs de snelweg de E 19, begrijpt u dat een receptie houden bij Kasteel Sint-Michiels toegejuicht zal worden door uw gasten. De ruime parkeerplaats is gratis.

Neem contact op

HUWELIJK

Een huwelijksfeest verdient een schitterende en fabelachtige entourage.

Eén van de belangrijkste momenten in uw leven wordt bij Kasteel Sint-Michiels omgetoverd tot een huwelijksfeest met sprookjesallure. Het historische kasteel is vernieuwd met schitterende zalen en authentieke details. Te midden van vrienden en familie beleeft u hier het huwelijksfeest van uw dromen. Tot in de kleinste aspecten besteden wij aandacht aan al uw wensen. Niets is ons te speciaal of te bijzonder, alles ligt in onze mogelijkheden. Schitterende recepties tot en met een exclusief avondfeest krijgen van ons team de volledige en professionele aandacht. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets zal ontbreken. De culinaire ondersteuning is zeer verfijnd. Ook de bereikbaarheid en ligging van deze schitterende trouwlocatie is uniek. Vlakbij Brussel en Mechelen – nabij de snelweg E19 – is het kasteel voor iedereen heel gemakkelijk te vinden. Een gratis en ruime parkeerplaats staat ter beschikking.
De gastronomische keuken is een grote toegevoegde waarde.

Neem contact op

BABYBORREL

Als trotse ouders bent u blij en enthousiast over uw baby. Iedereen wilt komen kijken en u feliciteren.

Daarom is een babyborrel bij het historische Kasteel Sint-Michiels de ideale oplossing. De bijzondere sfeer bij dit kasteel zorgt ervoor dat uw genodigden optimaal genieten bij uw babyborrel. U kunt op deze wijze zelf totaal ontspannen en alle felicitaties in ontvangst nemen en uw baby trots voorstellen aan uw gasten. Wij hebben verschillende formules voor een fijne babyborrel en overleggen dit graag vrijblijvend met u. Wij houden altijd rekening met uw wensen en ideeën. Het prachtige park maakt het geheel compleet maar ook de bereikbaarheid is uniek. Vlakbij Brussel en Mechelen en dichtbij de snelweg E19. De genodigden voor deze babyborrel kunnen gratis parkeren op de ruime parkeerplaats.

Neem contact op

COMMUNIE- EN LENTEFEEST

Een lentefeest in de meimaand is inmiddels de gewoonte voor iedereen die geen communiefeest houdt maar toch het “groot worden” wilt vieren.

De kinderen kijken daar al maanden naar uit en dus moet het een onvergetelijke dag worden. Het gemoderniseerde, historische Kasteel Sint-Michiels heeft prachtige zalen om een lentefeest aan te bieden. De aangename en warme sfeer is een belangrijk onderdeel om samen met familie en vrienden het lentefeest van uw zoon of dochter te vieren. Het is van groot belang dat de kinderen zich goed amuseren. Het domein biedt genoeg plaats aan kinderentertainment zoals een springkasteel en animatie. Of het nu gaat om een groot of intiem lentefeest, het professionele team van kasteel Sint-Michiels staat klaar om het iedereen naar de zin te maken. De hapjes en drankjes voor de kinderen zijn afgestemd op een vrolijke uitstraling en ook voor de ouders is het een feestelijke aangelegenheid met fijne gastronomische ondersteuning.
Wij garanderen voor iedereen een mooie en gelukkige dag met kindvriendelijke decoratie. Maak gerust een afspraak om onze mogelijkheden te bespreken voor een lentefeestje om nooit te vergeten.

Neem contact op

VERJAARDAGSFEEST

Het gemoderniseerde, historische Kasteel Sint-Michiels is op-en-top een volmaakte plaats om een verjaardag te vieren.

De zalen zijn uitstekend geschikt voor een verjaardag in intieme vorm of groots uitgepakt. De gastronomie is uitmuntend en zal de verjaardag opluisteren met drankjes, hapjes en/of een buffet of diner. Deze historische plaats met prachtige sfeervolle en hedendaagse accenten is een ideale omgeving voor een sfeervolle en gezellige verjaardag voor u, uw familie en vrienden, afgesproken of als verrassing.

Neem contact op

HUWELIJKSVERJAARDAGEN

Iedere huwelijksverjaardag die gevierd zal worden moet een mooi feest worden.

Of het nu de eerste huwelijksverjaardag is, of de zilveren, de gouden of diamanten, het moet toch fijn en speciaal gevierd worden.

Een huwelijksverjaardag viert u in het prachtige gemoderniseerde historische Kasteel Sint-Michiels. De omgeving is bijzonder aangenaam en sfeervol voor het huwelijkspaar dat hier optimaal kan genieten. Alles wordt tot in de puntjes geregeld door het professionele team van Kasteel Sint-Michiels.
Wij houden rekening met alle wensen en budget voor de huwelijksverjaardag.

De gastronomie is gerenommeerd en wordt door een hartelijke bediening geserveerd. Bij een receptie worden creatieve hapjes en heerlijke drankjes aangereikt. U kunt naar wens voor een avondfeest met buffet of diner kiezen. Gezien de eenvoudige bereikbaarheid, vlakbij Brussel en Mechelen, nabij de snelweg E 19, is het voor de genodigden zeer eenvoudig het kasteel te vinden.

Neem contact op

Vertel ons je wensen voor je feest of event
en laat het plannen aan ons over.

Bedankt! We hebben uw bericht goed ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw bericht.