VEELZIJDIG EN OP MAAT VAN UW WENSEN

Uw event, feest of vergadering zal helemaal geslaagd zijn in het monumentale, gemoderniseerde Kasteel Sint-Michiels.

DE ORANGERIE


De orangerie van Kasteel Sint-Michiels bevindt zich op het gelijkvloers, aan de achterzijde van het kasteel en geeft uit op het park. Het hedendaagse interieur vormt een boeiend contrast met de authentieke vormgeving van het gebouw.

Ontdek de Orangerie

LOUNGE


Een lounge hoort een échte lounge sfeer te hebben. De lounge van Kasteel Sint-Michiels is precies dat: een stijlvolle ruimte met designmeubilair om gezellig te vertoeven.

Ontdek de lounge

RESTAURANT/BRASSERIE


Een modern restaurant in een authentieke sfeer; dat is restaurant Sint-Michiels.

Ontdek het restaurant en de brasserie

ZAAL VILLERS


Onze grote zaal op de eerste verdieping is multifunctioneel in te delen. Of u nu kiest voor een theateropstelling of voor een gezellig diner of in U-vorm? Aan u de keuze.

Ontdek zaal Villers

ZAAL STRIHOU


Eveneens op de eerste verdieping ligt zaal Strihou. Een aangename, lichtrijke zaal uitgerust met de modernste technieken.

Ontdek zaal Strihou

ZAAL BUZET


Een ruimtelijke zaal voorzien van 'up-to-date' technologie.  Zaal Buzet is gelegen op de eerste verdieping van het kasteel.

Ontdek zaal Buzet

KOFFIELOUNGE


Alle zalen van de eerste verdieping komen uit op een gezellige koffielounge. Deze locatie kan eveneens gebruikt worden als break-out ruimte.

Ontdek de koffielounge

PARK

DE TUINEN VAN HET KASTEEL

Het Sint-Michielspark aan de Groenstraat maakt deel uit van het domein van het Sint-Michielskasteel en is erkend als beschermd dorpsgezicht. Hierdoor wordt het historisch karakter van de site bewaard en kan de bezoeker genieten van de authentieke omgeving die een mooi samenspel vormt met het 18de-eeuwse kasteel. Het park is elke dag te bezoeken van zonopgang tot zonsondergang.

Ontdek het park