JOUW EVENEMENT OP EEN BETOVERENDE LOCATIE.

Het neoclassicistische Kasteel Sint-Michiels in het centrum van Elzestraat is een betoverende locatie voor business events en familiefeesten in stijl.

ORANGERIE


De orangerie van Kasteel Sint-Michiels is gelegen op het gelijkvloers aan de achterzijde van het kasteel met directe toegang naar de diepe kasteeltuin. De harmonische verhoudingen en authentieke glaspartijen maken deze ruimte perfect voor recepties en walking dinners.

Ontdek de Orangerie

LOUNGE


Een lounge is een plek om even helemaal tot jezelf te komen. De lounge van Kasteel Sint-Michiels is een stijlvolle ruimte ingericht met prachtige designmeubelen. De smaragdgroene muren, warm houten vloerbedekking en diffuus licht brengen je meteen tot rust. Onze loungeruimte is perfect voor een ceremonie, borrel of feestelijke avond.

Ontdek de lounge

RESTAURANT


Een avondje gastronomisch dineren met de hele familie, een business lunch of een lekker hapje & drankje met vriendinnen. Chef Saliba Saliba en zijn keukenteam toveren elke dag opnieuw de meest creatieve gerechten uit hun koksmuts.
Bij mooi weer kan u genieten van de zon op ons terras.

Ontdek het restaurant en het terras

ZAAL VILLERS


Onze grote zaal op de eerste verdieping is multifunctioneel in te delen. Of u nu kiest voor een theateropstelling of voor een gezellig diner of in U-vorm? Aan u de keuze.

Ontdek zaal Villers

ZAAL STRIHOU


Eveneens op de eerste verdieping ligt zaal Strihou. Een aangename, lichtrijke zaal uitgerust met de modernste technieken.

Ontdek zaal Strihou

ZAAL BUZET


Een ruimtelijke zaal voorzien van 'up-to-date' technologie.  Zaal Buzet is gelegen op de eerste verdieping van het kasteel.

Ontdek zaal Buzet

KOFFIELOUNGE


Alle zalen van de eerste verdieping van het kasteel geven uit op een gezellige koffielounge, waar je even kan uitblazen en genieten van lekkere koffie en een andere drankjes. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als break-out room.

Ontdek de koffielounge

PARK

Het Sint-Michielspark aan de Groenstraat in Elzestraat maakt deel uit van het domein van Kasteel Sint-Michiels en is erkend als beschermd dorpsgezicht. Dit betekent dat gewaakt wordt over het historische karakter van deze unieke site. Elke bezoeker kan er genieten van een prachtig samenspel van natuur en neoclassicisme. Het park is elke dag te bezoeken van zonsopgang tot zonsondergang.

Ontdek het park